despre-noi-lumytools
viziunea-lumytools
certificare-iso9001-lumytools

Despre noi

SC LUMY TOOLS TRANS SRL, importator și distribuitor de unelte folosite în construcții, a intrat pe piața românească în anul 2001, nucleul activității firmei din perioada respectivă fiind distribuția zonală a diverselor mărci europene de scule și unelte. În anul 2004 a fost creată propria marcă, Lumytools, reușind, astfel, să se impună pe piața românească datorită produselor variate și superioare din punct de vedere calitativ. Un an mai târziu este deschisă filiala de la Otopeni cu scopul de a capta potențialii clienți din sudul țării printr-o manieră mai eficientă. Astfel, activitatea SC LUMY TOOLS TRANS SRL este sistematizată mai eficace începând cu anul 2005, sediul central de la Suceava gestionând Ardealul și Moldova, iar Filiala Otopeni Banatul și Dobrogea.

Viziunea companiei Lumytools

Întreprinderea își propune să valorifice la potențial maxim resursele umane și financiare de care dispune pentru a-și spori performanțele în mediul în care își desfășoară întreaga activitate.

Prin abordarea unor strategii cât mai puternice, se dorește crearea unei imagini favorabile în rândul consumatorilor, astfel încât, Lumytools să se regăsească în topul preferințelor acestora.

Pe termen lung, compania își dorește nu doar să își mențină poziția pe piață, ci să avanseze, devenind unul din cei mai puternici competitori în mediul în care activează.

ISO 9001:2015

Societatea noastră a implementat și dezvoltat Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015 încă din anul 2009 și în continuare se acționează în vederea:
– realizării echilibrului între nevoia clienților de a primi bunuri de calitate la prețuri competitive și nevoia firmei de a se dezvolta continuu

– aplicarea și respectarea cerințelor legale – perfecționarea profesională continuă a angajaților

– îmbunătățirea continuă a eficacității SMC, acesta fiind un sistem unitar aplicabil la toate nivelele societății și respectat de întreg personalul LUMYTOOLS.

lumytools-profesional

VALORILE COMPANIEI LUMYTOOLS

RESPECT

În cadrul întreprinderii respectul reprezintă o caracteristică ce se regăsește în întreg procesul comunicațional. Fie că vorbim despre respectul acordat angajaților, prin intermediul cărora activitățile întreprinse se bucură de un real succes, fie că ne raportăm la respectul acordat clienților, în cadrul companiei Lumytools primează simțul moralității.

PASIUNE

Nucleul companiei este reprezentat de pasiunea pe care cei implicați o manifestă. Întreaga echipă Lumytools este dornică să își depășească limitele, contribuind la succesul companiei. Toți membrii Lumytools sunt implicați și dedicați zi de zi.

RESPONSABILITATE

Întregul proces desfășurat în cadrul companiei are ca punct central atitudinea responsabilă a tuturor celor implicați. Compania Lumytools este un concurent important pe piața uneltelor pentru construcții datorită nivelului de responsabilitate pe care îl manifestă în colaborare cu publicul său. De asemenea, în cadrul echipei, responsabilitățile sunt împărțite, fiecare membru fiind responsabil cu sarcinile sale.

COLABORARE

Pentru a crea relații de lungă durată cu actualii clienți, compania are în vedere construirea unei legături de colaborare cu aceștia. Colaborarea eficace reprezintă modalitatea prin care Lumytools își manifestă aprecierea față de clienții săi, dar și față de echipa ce facilitează întregul proces.

ÎNVĂȚARE

Învățarea reprezintă acel proces ce trebuie să fie de natură constantă, prin intermediul căruia întreaga activitate a companiei poate fi îmbunătățită. Lumytools are în vedere faptul că orice operațiune pe care o desfășoară poate deveni din ce în ce mai utilă și benefică prin învățare, întrucât acest proces favorizează îndreptarea greșelilor anterioare și crearea unei noi perspective.

Ce va oferim ?

SUPORT CLIENTI

Va stăm la dispozitie de luni pana vineri intre orele 08:00-20:00.

Ne puteți contacta la unul dintre sediile noastre:

FILIALA SUCEAVA:

Com. Moara, Sat Bulai, Bd. Sofia Vicoveanca, Nr. 3A, Suceava

Tel: +40230 536 150

FILIALA OTOPENI:

Str. Avram Iancu Nr. 31 075100, Ilfov

Tel: +4021 300 7928


CALITATE GARANTATA

Produsele LUMYTOOLS se adresează atât profesioniştilor – meseriaşi, meşteri, zugravi etc. din domeniul construcţiilor şi finisajelor, cât şi segmentului DIY (do-it-yourself).

Sculele şi uneltele LUMYTOOLS, împărţite în cele două clase de calitate – profesional şi standard, satisfac cerinţele celor mai exigenţi utilizatori şi comercianţi, atât din punct de vedere al calităţii, cât şi al raportului preţ-calitate.


LIVRARE RAPIDA

Comercializarea şi livrarea sculelor LUMYTOOLS se desfăşoară în baza unor trasee săptămânale prestabilite care acoperă toate judeţele din ţară. Baza logistică din ce în ce mai bine dimensionată asigură onorarea comenzilor în cel mult 48 de ore de la data lansării lor.


RELATII CLIENTI

În cei peste 20 ani de prezenţă pe piaţa din România, ne-am format o reţea stabilă de clienţi în toate unităţile administrative ale ţării. Echipa de vânzări, formată din peste 30 de agenți și reprezentanți de vânzări asigură promptitudine maximă în preluarea comenzilor și oferirea de soluții rapide și eficiente la nevoile clienților. Vânzarea produselor se face prin rețele de super și hipermarketuri, cât și prin retailul tradițional – magazine de bricolaj, magazine universale și depozite de materiale de construcții.